donderdag 4 maart 2010

Afvallen met Sonja bakkerHet Sonja bakker dieet is misschien wel het beroemste dieet van de afgelopen tijd. Veel mensen zijn goed afgevallen met het sonja bakker dieet. Hoe je moet afvallen met het Sonja Bakker dieet staat beschreven in haar boek: "

Bereik je

 ideale gewicht

".Hoe werkt sonja bakker in het kort!

Sonja bakker laat mensen afvallen door gevarieerd te eten met vaststaande hoeveelheden, het is één van de weinige dieet vormen, waarbij je niet op je eten of calorieëen hoeft te letten tijdens het afvallen.Sonja bakker geeft in haar boek eigenlijk gewoon wat recepten die je kunt gebruiken om af te vallen. 6 dagen per week eten de volgers van dit dieet een recept van Sonja Bakker en 1 dag mogen ze eten wat ze willen.

De piek van het afvallen met Sonja Bakker is momenteel weer aan het afnemen, sinds ongeveer mei 2009. Leer meer over Afvallen met Sonja Bakker op www.sonjabakker.nl.


Het voordeel van het afvallen met Sonja Bakker is dat de overige gezinsleden gewoon mee kunnen doen met het Sonja Bakker dieet!

Na Sonja Bakker?

Een tip voor het mensen die het Sonja bakker dieet volgen om af te vallen: Nadat je stopt met het Sonja Bakker dieet moet je een goede eetgewoonte ontwikkelen om te voorkomen dat je weer terugvalt op je oude gewicht en je oude eetpatronen! Geen opmerkingen:

Een reactie posten